• Objava oglasa

  Home / Objava oglasa

  Vaš oglas možete besplatno objaviti putem on line obrasca u nastavku. Potrebno je da popunite sva navedena polja tačnim podacima, a tekst oglasa ispunite na jasan i razumljiv način, te da nakon toga odaberete opciju “pošalji”. Nakon toga će Vaš oglas biti evidentiran i objavljen u prvom narednom izdanju EKI Oglasnika.

  Ime*

  Prezime*

  Pristupni kod*

  Vrsta oglasa*

  Trajanje oglasa*
  1 mjesec / 1 broj2 mjeseca / 2 broja3 mjeseca / 3 broja

  Tekst oglasa*

  Kontakt telefon*

  captcha

  34.237.75.18

  Napomena:

  Svi oglasi u EKI oglasniku objavljeni su u dobroj namjeri, te iz tog razloga uredništvo ne snosi odgovornost za tačnost i istinitost oglasa. Za istinitost objavljenih oglasa, vlasništva nad autorskim pravima na fotografije, tekstove, crteže i dr., kao i kvalitet roba i usluga koje se oglašavaju u štampanom i web izdanju, odgovara naručilac/oglašivač.

  Uredništvo zadržava pravo korigovanja ili neobjavljivanja besplatnog malog oglasa.

  Takođe, uredništvo ne snosi odgovornost i troškove nastale zbog neobjavljenih, pogrešno objavljenih ili pogrešno dostavljenih materijala.

  Sva autorska prava EKI Oglasa su zaštićena zakonom. Za kopiranje u bilo kojem obliku, iznajmljivanje, saopštavanje javnosti u bilo kojem obliku, uključujući internet, kao i prerađivanje na bilo koji način, bilo kojeg dijela ili EKI Oglasa u potpunosti, potrebno je tražiti pismeno dopuštenje nosioca prava, tj. EKI. EKI ne odgovara za kvalitet proizvoda/usluga koje su predmet oglašavanja u EKI oglasniku, kao ni za plaćanje po osnovu obavljenih transakcija (prodaja, kupovina ili iznajmljivanje).

  Oglase mogu predavati isključivo
  članovi EKI Poslovnog kluba.

  • Maksimalni rok trajanja oglasa je 3 mjeseca
   (3 naredna broja EKI Oglasa).
  • Maksimalni broj oglasa po jednom klijentu / članu je 2 oglasa.
  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.